Změna ročního období si žádá také obměnu pokrmů, které Vám ve stálé nabídce nabízíme.
Atmosféra sychravých dní přímo pobízí k návštěvě Vaší oblíbené restaurace. Zahalte se do chutí našeho nového menu se špetkou podzimu.
Nové menu, navrženo námi pozvaným šéfkuchařem Michalem Bučkem, je stavěno tak, aby si pochutnali nejen milovníci kvalitních steaků, drůbeže, ale i vegetariáni.
V případě, že slyšíte jméno Michal Buček prvně, tak nám dovolte pana šéfkuchaře krátce představit.
Za své kuchařské praxe se dostal až do vyhlášené kuchyně hotelu Hilton Prague 5*, působil v pražském baru Cloud 9 sky bar & lounge či hotelu Kingscourt 5*. Nejvíce zkušeností získal v restauraci srbského šéfkuchaře a majitele Miralema Arapoviče, který mu předal vše ze svého umění.
JEDEN STEAK – NESČETNÉ MNOŽSTVÍ KOMBINACÍ variace másel, omáček a příloh Vám při každé návštěvě nabídne zcela jinou paletu chutí, kterou každý obdivovatel MIGNON STEAKU ocení.
V případě, že máte chuť na lehčí typ večeře, ŠŤAVNATÝ LOSOS s batátovým pyré je pro Vás jako stvořený.
TYPICKY ČESKÁ pečená kachna se zelím, karlovarským knedlíkem a tymiánovým jusem potěší nejednoho klasika. Na své si přijdou i ti, kteří chtějí zvolit pesto, salát či sáhnou po hovězím carpacciu.
Přivítejte podzim lahodným „comfort food“, na který se můžete těšit v nejbližších dnech.
Pro rezervaci stolu volejte +420 777 355 334 nebo navštivte náš online formulář.
Těšíme se na Vaši návštěvu.