V pátek 8. 4. 2022 v RESTAURACI BALTACI ZLÍN máte jedinečnou možnost ochutnat degustační menu z rukou kuchaře Pražského hradu – LADISLAVA JAKOUBKA.
K degustačnímu menu Vám rádi doporučíme vína z VINOTÉKY U PEŠATŮ.
Ladislav Jakoubek není sice mediálně známý, o to více je však ceněný.
Svou vášeň ke kuchařskému řemeslu získal již v raném dětském věku.
Má za sebou bohatou profesní historii.
Od pozice Sous chefa ve vyhlášené francouzské restauraci Art Nouveau v Praze až po vrchol své kariéry – kuchaře českých prezidentů. V rámci práce na Pražském hradě se stará o významné státnické návštěvy.
V současnosti se specializuje hlavně na maso a ryby.
Pokud chcete zažít nevšední gastronomický zážitek, zarezervuje si místa v naší RESTAURACI BALTACI ZLÍN raději již dnes na tel. č.: +420 777 355 334 případně na tel. č.: +420 605 000 200.
Počet míst na tuto akci je omezen. Nutná rezervace předem.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu.